Les Buch + The Sappy’s a Terrassa

19 desembre, 12:00
lesbuch

Les Buch

Les Buch, la banda de Punk-Rock nascuda a Terrassa i formada per Marina Comelles, Marisa Torrent, Núria Tort i Anna López publiquen “No És No”, el primer avançament del seu nou EP que s’editarà el setembre sota el títol “Monstres”.

“No És No” es un hit que compleix els cànons d’una bona cançó Punk: molta energia i ràbia, un clar missatge reivindicatiu i una melodia directa de no gaire més de dos minuts. De fet, ens atrevim a dir que “No És No” és a hores d’ara tot un himne que, cada vegada taral•leja més i més gent al carrer, a les xarxes i als seus concerts.En paraules de Maria Comelles, la cançó “neix de la impotència de veure que cada dia hi ha dones que pateixen algun tipus d’assetjament, i de la ràbia que ens genera el constant menyspreu que patim quan ho expliquem.

“No És No” ha estat produïda per la cantautora vigatana Joana Serrat, atorgant al so final de la cançó un tractament més obert en matisos i arrengaments.La cançó ve acompanyada d’un video-lyric que ha estat dirigit per la cantant del grup, Marina Comelles.

The Sappy’s

The Sappy’s és un grup de Rock Alternatiu format per quatre joves de Matadepera i Terrassa. El passat mes de febrer van llençar el seu primer disc homònim, el qual podem trobar a Spotify. També aquest mes de maig van sortir a la sèrie de TV3 “Moebius” tocant alguns dels seus temes principals. Actualment The Sappy’s està component el seu segon LP, on podrem veure influències de la música Indie Rock.

 

Informació

  • Data 19 desembre
  • Lloc Nova Jazz Cava
  • Hora 12:00
  • Passatge de Tete Montoliu, 24 08221, Terrassa.
  • Entrades Taquilla 12€ / Anticipada 10€
  • Comprar entrades

Cargando mapa...

Escolta'ls