Triangulo de amor bizarro

26 febrer, 23:00
TrianguloDeAmor

Presenten el seu nou disc “Salve Discòrdia”.
Amb aquest quart disc, poc els falta per demostrar a Triángulo de Amor Bizarro.

Ja no poden sortir en més llistes de “El Millor….”, ni rebre millors premis pels seus discos, ni millors crítiques, ni ningú podrà dir que no tenen un directe increïble. No es pot negar que són referència per a altres artistes contemporanis, ens remetem a les influències i les declaracions de tants músics. Triángulo de Amor Bizarro ja han deixat enrere el “hype” i el difícil tercer disc, han fet cançons que sobreviuran generacions. ¿I ara?

El grup consolida la formació de “Victòria Mística” (Rodrigo, Isa, Rafa, Zippo) i lliura la col·lecció de cançons que menys s’ajusta a l’estil que els defineix.

A “Salve Discordia” mai havien tocat tan ràpid, …..tampoc tan lent. És un altre grapat d’honestedat que porta la seva música una mica més enllà, des de la disbauxa rítmica carregada de “fuzz” fins a les melodies més dolces i somiadores, amb aquests personalíssims textos plens de referències.

Tríangulo de Amor Bizarro torna a Terrassa després d’aquella memorable actuació a l’Espai Vapor 2014, dins el marc de la Festa Major. Ningú s’ho perdrà,….sabem que tu tampoc.

Escolta'ls