TLTXT + THE HARLOCK a Terrassa

25 abril, 20:00
IMG20210301WA0014

TLTXT

Des de Barcelona, Pau Calero, Natan Arbó, Nil Bribian i Adrià Bravo omplen l’espai i el buit amb la seva proposta de pop psicodèlic actual. La banda vol transmetre la seva pròpia visió del pop psicodèlic portant al seu terreny amb elements de la música d’aquesta dècada.

Així, en el seu disc debut, no trobaràs pop psicodèlic a l’ús, trobaràs un nou món amb una paleta sonora molt definida: tot un univers de colors, sintetitzadors, fuzz, baixos melòdics, autotune …

Després de publicar dos singles: “10K pasos” al desembre de 2019 i “Las Estrellas No Pueden Hacer Nada Sin Ti” al febrer de 2020, TLTXT van començar a preparar el seu disc debut que arriba, finalment, al novembre de 2020. El disc, de títol EEEO, gira al voltant del pas de el temps, la nocturnitat i la malenconia a la qual van a parar els pensaments nocturns i que TLTXT transmet servint-se d’una paleta sonora molt definida disposada a emvoltar a l’oient. On alguns trobaran una miqueta de psicodèlia en el seu pop, altres trobaran pop psicodèlic amable. Sigui com sigui, debutar amb un disc fet amb tant de gust és tota una declaració d’intencions per a uns músics acostumats a trepitjar escenaris amb altres bandes com PAVVLA, Medusa Box, Mazoni o Sr. Canario, entre d’altres. El disc ha estat produït per TLTXT i mesclat i masteritzat per Aleix Iglesias a Camaleó Estudi.

THE HARLOCK

The Harlock és una banda amb integrants de Terrassa i Barcelona. Després de girar el seu primer disc «Love, Sex, Hate» amb bona rebuda per part del públic i la premsa, presenten, cinc anys després, «National Karaoke» experimentant amb nous sons i noves sensacions.

Escolta'ls