The Posies a Terrassa (Anul·lat)

21 juny, 20:00
Posies1

Hola a tothom,

En relació amb la cancel·lació de la gira espanyola de la formació nord-americana The Posies que passava per la nostra ciutat dins la programació de Terrassa Música Moderna (TMM), ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que hem iniciat la tramitació per retornar els diners de les entrades adquirides.

Demanar-vos disculpes per les molèsties ocasionades i explicar-vos que tenim la ferma voluntat que la formació d’en Ken i en Jon ens puguin oferir, en un futur no gaire llunyà, una actuació a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte mitjançant el correu electrònic musica.moderna@terrassa.cat

Gràcies per la confiança i cuideu-vos molt.

Abraçada virtual a totes i tots.

TMM (Terrassa Música Moderna)

Música amb aptitud per a gent amb inquietud.

 

THE POSIES

El grup comandat per Ken Stringfellow i Jon Auer és una de les més populars formacions de power pop nascudes amb l’alba dels anys noranta (ells, concretament a Seattle i una mica abans, ja que van treure el seu primer disc, “Failure”, el 1988 ), havent estat nomenat entre els preferides de tots els temps per músics tan diversos com Gary Lightbody (Snow Patrol), Ed O’Brien (Radiohead), James Alex (Beach Slang) i la mateixa Queen Latifah. Una reputació que també resideix en els seus intensos directes, on la dolçor de la seva interacció vocal xoca de front amb guitarres distorsionades, una bateria explosiva i ara, en l’era moderna, ritmes i textures electròniques. Per més que passin els anys, Stringfellow i Auer segueixen sent un referent de melodies infeccioses, que ells creen amb sorprenent facilitat i amb un accent tan accessible i atemporal que es diria prestat per Alex Chilton. Un maridatge neo-revivalista de la suma British Invasion + grunge que va anunciar l’aparició del rock alternatiu noventero. O dit d’una altra manera: una despentinada, sexy i alternativa barreja de pop rodó i guitarres sorolloses. Entre els seus àlbums, els icònics “Frosting On The Beater” (1993) i “Amazing Disgrace” (1996) s’emporten las palma. En 2018, per commemorar el 30è aniversari de la banda, van reeditar els dos treballs, a més de la seva segona obra, “Dear 23” (1990), tant en format de doble CD com de LP de vinil, acompanyats de nombrosos bonus tracks que mai havien vist la llum. Quant a la seva més recent producció d’estudi, el 2016 van tornar a la càrrega amb el disc “Solid States”, el primer que publicaven des de “Blood / Candy” (2010). En l’actualitat, tant Stringfellow i Auer com el bateria Frankie Siracusa estan treballant en un àlbum de nou material, que estan gravant a l’estudi que Ken té a Seattle.

Escolta'ls