Seward + b1n0 a Terrassa (Nova Jazz Cava – Pati Exterior)

26 juliol, 20:00
seward

SEWARD

SEWARD: WE PREFER TO

Deu anys avançant a tota màquina sobre tot tipus d’escenaris han desembocat en la creació d’aquest manifest sonor, una declaració d’intencions que dibuixa millor que mai les múltiples cares que conté la cançó lliure i la performance apotropaica de Seward. Seward és un col·lectiu d’acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant. Uncut Magazine diu que Seward toquen “combustible avant-folk anarchy”, Kristian Davis-Downs confessa que “no havia vist res tan impactant com un concert de Seward en 15 anys com a Director d’Operacions al front de Beggars Group [XL-Matador-4AD -Rough Trade] “.

Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb distorsió i efectes, una veu amb moltes personalitats, guitarres elèctriques, extractes manipulats de discursos, converses i pel·lícules, artefactes sonors, teclats, enregistraments de camp, un contrabaix i, de vegades, fins a una secció de vents lliures … Un espectacle de Seward pot ocórrer en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Pot ser un dinar popular cuinat i servit per ells mateixos, un passeig per la ciutat amb el seu públic donant 7 concerts en un dia o la banda sonora improvisada i manipulada en directe de qualsevol pel·lícula, obra de teatre, poesia o dansa.

Després de 4 discos d’estudi _Home: Chapter One (Seward, 2011), Home Was A Chapter Twenty Six (Seward, 2014), Second Two: Chapter Home (Foehn-Naim, 2015/16) i We Prefer To (Foehn-Gandula -Moorworks, 2018) _ i 2 col·leccions de remixes via Foehn al costat d’artistes com R de Rumba, Suso Saiz, Balago o Scott Solter; Seward es disposa a commemorar aquest aniversari amb la publicació del seu cinquè treball discogràfic, l’adhesió de noves i nous artistes al col·lectiu, la publicació de tota la seva discografia en Bandcamp, l’edició d’un té commemoratiu i la fundació d’una nova banda paral·lela anomenada Cachete.

UNCUT MAGAZINE: “Combustible avant-folk anarchy from Catalonia. Miles off the mainstream musical map, Barcelona quartet Seward make a ragged and impassioned racket that borders on outsider art”.

LINE OF BEST FIT: “People write manifestos proclaiming themselves as alternative visionaries, but achieve nothing close to the unpredictable, eccentrically cohesive whole that Seward whip up, which contains as much for the informed insider as it does the engrossed newbie”.

A NEW BAND A DAY: “There is life in Seward’s music, a humanity that most bands find near-impossible to weave into their music”.

ROCKDELUX: “Un apasionante viaje emocional y espiritual alrededor de las músicas populares”.

MONDOSONORO: “Geniales, efervescentes, potentísimos y chalados, inclasificables y contagiosos, mágicos, únicos, encantadores… Siempre se queda uno con ganas de más”.

B1N0 by Lluis Tudela_2

b1n0

Emili Bosch i Malcus Codolà formen b1n0 (pronunciat bino). El duo resident a Barcelona combina elements de l’electrònica experimental, l’estètica del nou-pop i els sons urbans actuals. Un còctel d’electrònica fet amb elements acústics, capes de syntes i un precís maneig de l’espai sonor. Entre la figura de l’enginyer de so i el músic, b1n0 ens convida a un aquelarre d’influències en l’era del post. En el seu àlbum debut b1n0 compta amb la participació de diferents artistes del panorama nacional. Estem davant d’un projecte que prescindeix de vocalista principal i assumeix tal fet com una possibilitat il·limitada per reinventar-se i explorar les possibilitats del “sampler” en la seva peculiar aventura sonora.

Informació

  • Data 26 juliol
  • Lloc Nova Jazz Cava
  • Hora 20:00
  • Passatge de Tete Montoliu, 24 08221, Terrassa.
  • Entrades Taquilla 12 € / Anticipada 10 €
  • Comprar entrades

Cargando mapa...

Escolta'ls