Seward + Nara is Neus a Terrassa

24 maig, 20:00
Seward 2020 1

SEWARD

SEWARD: WE PREFER TO

Deu anys avançant a tota màquina sobre tot tipus d’escenaris han desembocat en la creació d’aquest manifest sonor, una declaració d’intencions que dibuixa millor que mai les múltiples cares que conté la cançó lliure i la performance apotropaica de Seward. Seward és un col·lectiu d’acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant. Uncut Magazine diu que Seward toquen “combustible avant-folk anarchy”, Kristian Davis-Downs confessa que “no havia vist res tan impactant com un concert de Seward en 15 anys com a Director d’Operacions al front de Beggars Group [XL-Matador-4AD -Rough Trade] “.

Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb distorsió i efectes, una veu amb moltes personalitats, guitarres elèctriques, extractes manipulats de discursos, converses i pel·lícules, artefactes sonors, teclats, enregistraments de camp, un contrabaix i, de vegades, fins a una secció de vents lliures … Un espectacle de Seward pot ocórrer en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Pot ser un dinar popular cuinat i servit per ells mateixos, un passeig per la ciutat amb el seu públic donant 7 concerts en un dia o la banda sonora improvisada i manipulada en directe de qualsevol pel·lícula, obra de teatre, poesia o dansa.

Després de 4 discos d’estudi _Home: Chapter One (Seward, 2011), Home Was A Chapter Twenty Six (Seward, 2014), Second Two: Chapter Home (Foehn-Naim, 2015/16) i We Prefer To (Foehn-Gandula -Moorworks, 2018) _ i 2 col·leccions de remixes via Foehn al costat d’artistes com R de Rumba, Suso Saiz, Balago o Scott Solter; Seward es disposa a commemorar aquest aniversari amb la publicació del seu cinquè treball discogràfic, l’adhesió de noves i nous artistes al col·lectiu, la publicació de tota la seva discografia en Bandcamp, l’edició d’un té commemoratiu i la fundació d’una nova banda paral·lela anomenada Cachete.

UNCUT MAGAZINE: “Combustible avant-folk anarchy from Catalonia. Miles off the mainstream musical map, Barcelona quartet Seward make a ragged and impassioned racket that borders on outsider art”.

LINE OF BEST FIT: “People write manifestos proclaiming themselves as alternative visionaries, but achieve nothing close to the unpredictable, eccentrically cohesive whole that Seward whip up, which contains as much for the informed insider as it does the engrossed newbie”.

A NEW BAND A DAY: “There is life in Seward’s music, a humanity that most bands find near-impossible to weave into their music”.

ROCKDELUX: “Un apasionante viaje emocional y espiritual alrededor de las músicas populares”.

MONDOSONORO: “Geniales, efervescentes, potentísimos y chalados, inclasificables y contagiosos, mágicos, únicos, encantadores… Siempre se queda uno con ganas de más”.

naraisneus

NARA IS NEUS

Nara is Neus és una compositora que crea una atmosfera fosca investigant contínuament amb la intenció de descobrir nous colors i textures, sempre amb un deix malenconiós. Sense límits entre el so experimental de baixos bpm i el drone, i un gran interès en les bandes sonores, les seves composicions creixen en base a pinzellades contínues, oferint diferents intensitats entre el silenci i el soroll, creant ones de so suggerents on la composició és més un significat que un propòsit, més proper a una escultura de so vivent. Arquitectura sònica per seguidors de Laurel Halo, Sky H1 o el mateix William Basinski.

Informació

  • Data 24 maig
  • Lloc Nova Jazz Cava
  • Hora 20:00
  • Passatge de Tete Montoliu, 24 08221, Terrassa.
  • Entrades Taquilla 12 € / Anticipada 10 €
  • Comprar entrades

Cargando mapa...

Escolta'ls