Ran Ran Ran + Salvatge Cor

24 febrer, 20:00
ranranra+salvatgecor

RAN RAN RAN

“Ran de mar” representa un abans i un després en el so de Ran Ran Ran, cada cop més sofisticat i càlid, per moments preciosista, amb una producció elegant i subtil. Un discurs sonor clarament pop, més lluminós que mai, però que també s’expandeix en els desenvolupaments atmosfèrics dels temes que emmarquen el disc, “Un darrer ball” i la titular “Ran de mar”. Un disc proper i acollidor, marcat per la dicció d’un Ferran Baucells que més que cantar et parla a cau d’orella.

 

SALVATGE COR

Salvatge Cor fan pop post-Bowie, punkibossanova, bolero postgrunge i post post-it a la gelera. Tantes etiquetes esbojarrades només evidencien el desig de fugir de formes i gèneres tancats, en una època més global que cap altra. Fundada a finals de 2013 per Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), sota el lema «pop de dormitori & paraula viva», completen la formació Gabriel Abrines a la guitarra, Ferran Bellver a la bateria i Leonardo Prieto al baix.

Amb una cama a la poesia impresa i l’altra al carrer, l’ideari i les cançons de Salvatge Cor cerquen el seu què en la immediatesa entre músics i públic, i en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts.

D’ençà la seva creació, Salvatge Cor han rodat per l’arxipèlag balear i també pel Principat. A més a més, el grup ha esdevingut guanyador del Premi Art Jove de Música Contemporània 2016de les Illes Balearsi Premi Joventutdel concurs Sona9 2017. Aquest 2018, han publicat el seu primer LP “Hi ha gent que entra dins la teva ànima i ja no en sortirà mai més” (Discmedi, 2018)i han aportat el seu granet d’arena als tributs Illes dins d’un disci Set tota la vida, dedicats a Tomeu Penya i Mishima, respectivament.

Escolta'ls