fbpx

NÚRIA GRAHAM

20 maig, 20:00
nuria-graham

Talent precoç de l’escena catalana i una de les perles més brillants de la cantera de Vic, Núria Graham va començar a cridar l’atenció amb la maqueta ‘First Tracks’ (Halley Records, 2013), i després amb el disc ‘Bird Eyes’ (El Segell, 2015), un esplèndid debut de folk i rock que la va portar a girar per Portugal, Holanda i Anglaterra i a compartir escenaris amb St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra. Un any més tard, la cantant i compositora catalana va reaparèixer amb ‘In The Cave’ (El Segell, 2016), un EP que apostava per un so més contundent i directe per apropar-se a noms com PJ Harvey. Enguany estrenarà ‘Does It Ring a Bell?’ (El Segell, 2017) el seu treball més personal, amb què tornarà a escena l’essència de Graham de sempre. En directe l’acompanyen Jordi Casadesús, Aleix Bou i Artur.

“AUDICIÓ EN FEMENÍ”. XERRADA-VERMUT AMB NÚRIA GRAHAM
Unes hores abans del concert de la Núria Graham a la Nova Jazz Cava (20h), l’artista vigatana oferirà una audició d’algunes de les cançons fetes per dones que més l’han influït.

En un entorn idíl·lic i amb l’opció de prendre un vermut a càrrec de “Porta Platets by l’Alegria del Teatre” escoltarem i comentarem amb la Núria Graham algunes de les cançons fetes per dones que més l’inspiren. L’audició serà comentada per la pròpia cantant, en un ambient distès i proper.

L’acte és gratuït i l’aforament és limitat.

DIUMENGE 20 DE MAIG
12H
C/ SANT GAIETÀ 76
PATI DE VESC – típic pati català al centre de Terrassa

Activitat complementària al concert de TMM – Núria Graham a la Nova Jazz Cava (20h)

 

Escolta'ls