Mabel Flores & La Kayangó

31 març, 20:00
La_Kayango_fondo blanc

Mabel Flores és un dels noms que comença a fer-se un lloc al panorama d’autor i torna als escenaris més acompanyada que mai.

La seva carrera en solitari és molt recent, fa poc més de 2 anys, però la seva passió incansable per la música i la projecció del seu darrer àlbum ‘ENTRE MUJERES’ l’han portat a recórrer les principals ciutats de la península en un total de gairebé 100 concerts durant el 2018.

Aquest any, arriba amb la seva nova banda LA KAYANGÓ, amb la que porta noves cançons i antigues joies creades en els últims anys i que el seu públic ja reclama. Un show descarat a ritme de reggae, pop-rock, influències llatines, ska i worldmusic en el que gaudiràs, a més, d’artistes convidades.

Una hora i mitja de sinceritat amb lletres viscerals, compromeses i, com sempre, carregades de sensibilitat, força, ironia, feminisme i vitalitat, unides a una presència escènica desenfadada, caracteritzada per l’humor, la complicitat, el carisma i una naturalitat contagiosa. Un viatge musical per riure, ballar i retrobar-se a la quotidianitat que, sens dubte, no et deixarà indiferent.

Obrirà la nit la Carla Collado
https://www.youtube.com/watch?v=wa7X9M66Lo0

Obertura de portes: 19.30h
Concert: 20h