IHHH & Desilence (TMM Meets Latent)

06 novembre, 16:00
03IHHH-Desilence1200

IHHH & DESILENCE (LIVE A/V)

IHHH & DESILENCE s’uneixen per primera vegada per a presentar en un directe audiovisual l’àlbum Consequences of the Lack of Light, un disc que conjumina elements de jazz, música clàssica, ambient i música experimental i que compta amb la col·laboració del famós pianista Marco Mezquida.

IHHH és el projecte de Carlos Falanga, argentí establert a Barcelona, que ha col·laborat i girat amb infinitud d’artistes nacionals i internacionals com Jorge Rossy, Dick Oatts, Gorka Benitez, Colder, Matija Dedic, Bill McHenry o L’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Ha editat música en múltiples segells com Salmon Universe, Zabra Rècords, Cudighi, Eternal Search, Fresh Sound, Sunlinxx, Emerald and Doreen, Finis Africae i Nein Rècords. El seu últim disc, Consequences of the Lack of Light, que pot recordar a artistes com Ryuichi Sakamoto, Nils Frahm o Debussy, va sortir a la venda el mes de març passat a través de Foehn Rècords.

DESILENCE és un duo format per Tatiana Halbach i Søren Christensen, dos danesos establerts a Barcelona, referents del mapping, l’escenografia i els visuals en temps real. El seu art neix per l’amor a la pintura i a capturar el moviment, i durant més d’una dècada han desplegat el seu treball en múltiples contextos com la creació d’escenaris visuals per a teatre i dansa, instal·lacions, música, moda o marques corporatives. Han col·laborat amb artistes com Golden Bug, XTRNGR, John Talabot, Delafé i las Flores Azules o Desert, i actuat en festivals com Sonar, ADE o Primavera Sound; han creat visuals per a gires d’artistes com Franz Ferdinand, Keane o Russian Red, o per a les Batalles de Galls de Red Bull. Han presentat el seu treball en museus de tot el món com Le Gran Palais de Paris, MACBA de Barcelona, Tate Gallery de Londres, Guggenheim de Bilbao, La Vila Medici a Roma, NXT Museum d’Amsterdam i el seu mapping en llocs com Moscou, Lisboa o Weimar.

Escolta'ls