EXXASENS A TERRASSA

06 febrer, 20:00
PROMO1_BW

EXXASENS

EXXASENS, projecte fundat el 2008 per Jordi Ruiz i consolidat com a banda des del 2011, podria considerar-se un grup de rock instrumental, o post-rock, encara que amb determinats matisos que el situen a un estil proper al rock progressiu, el post-metall o fins i tot el shoegaze.

El so EXXASENS es podria definir com una barreja multiestiística, on predominen les guitarres amb ecos prolongats, els sintetitzadors espacials i les bases rítmiques contundents i ben definides. En ell, es reconeixen infuències que van des de Pink Floyd, U2 o The Cure passant per bandes instrumentals com Explosions in the Sky, Mogwai o God Is An Astronaut.

Des de la consolidació com a banda el 2011, ha realitzat nombrosos concerts a nivell nacional i europeu, compartint escenari amb importants bandes dins del gènere com Toundra (Espanya), Maybeshewill (UK), 65daysofstatic (UK), Tides of Nebula (Polònia), Sleepmakeswaves (Austràlia), Alright the Captain (UK), I’m waiting for your last summer (Rússia) o The best Pessimist (Ucraïna).

El potent directe recolzat per una brillant part multimèdia que enriqueix més si és possible cada show, li ha permès formar part d’alguns dels festivals més prestigiosos a nivell Europeu, Astral Fest (Moscu,St.Petestburg), AMFest (Barcelona, Espanya), Dunk! festival (Bèlgica), Festival Cruïlla (Barcelona), Primavera Sound (Barcelona), Bilbao BBK Live (Bilbao), ProgPower (Baarlo NL), Arctangent (Bristol,UK), així com girar per Europa i UK en un parell d’ocasions i fer sold-outs de sales com La Sol a Madrid o sala Apolo2 i Sala Bikini a Barcelona i haver aparegut en revistes tan prestigioses com Visions Germany, Prog! UK o Mondo Sonoro.

Novembre del 2019 va ser la data escollida per llançar el seu sisè àlbum d’estudi, “REVOLUTION”. Van passar 4 anys des de la publicació del seu aclamat treball, “BACK TO EARTH” sent aquest un viratge als orígens i una revolució quant a la incorporació de nous elements a la proposta. Gravat, barrejat i produït completament per Jordi Ruiz als EXXA-ESTUDIS de Teia, «REVOLUTION» és un llarga durada composta de 2 edicions (una física exclusivament en vinil i una digital) on podem trobar 6 talls enterament cantats, desvinculant-se parcialment de l’etiqueta instrumental i obrint el camí a una nova amalgama estilística. Una REVOLUCIÓ en tota regla, quant al fet que EXXASENS sempre va ser un abanderat del post rock al nostre país.

Aquest nou àlbum ha estat autoeditat després de gairebé 8 anys de relació amb el segell barceloní Aloud Music. La publicació física ha estat exclusivament en vinil encara que també existeix una edició digital amb l’àlbum completament instrumental.

Escolta'ls