ESTÚPIDA ERIKAH + COR BLANC

04 març, 20:00
Cor-Blanc_estupida-erikah

Estúpida Erikah

Estúpida Erikah va irrompre en el panorama musical amb el pop-folk de “Decorant interiors, decorant exteriors” l’any 2010 que incloïa el seu èxit “Els Àngels Ploren Així”. Després va arribar l’EP “L’hivern al cos” (2011) i el disc “Fora les cendres” (2013), amb un so més elèctric i rocker. Ara Estúpida Erikah es llença al format acústic amb el seu últim àlbum “300 mil·lisegons per a crear un record” (2016).

Amb la veu i composicions de Lluís Bòria al capdavant, la banda ha recorregut les principals sales i festivals del país confirmant-se com una de les formacions més solvents de l’escena catalana.

Cor Blanc

La Mireia i en Sergi formen el duet barceloní Cor Blanc. Un duet que juga amb el folk, el lo-fi i l’electrònica en un joc de melodies a vegades nostàlgiques, a vegades alegres però sempre molt personals. Amb una guitarra elèctrica, un sintetitzador i una caixa de ritmes, Cor Blanc aconsegueixen arribar a l’espectador fins a remoure’l. Sentiment i talent a parts iguals en una proposta molt cuidada musical i estèticament que s’està fent un lloc en el panorama indie del nostre país a base de personalitat i geni.

La magnètica “Alice” va ser el seu primer single i va arribar per quedar-se. Synth-pop càndid i somiador que recorda a l’instant a Au Revoir Simone i al qual aviat seguiran noves cançons en un disc que veurà la llum el proper 2 de febrer i que portarà per títol “You”. És només el començament d’un camí que s’intueix immaculat.

Informació

  • Data 04 març
  • Lloc Nova Jazz Cava
  • Hora 20:00
  • Passatge de Tete Montoliu, 24 08221, Terrassa.
  • Entrades 13€ / 10€ Anticipada
  • Comprar entrades

Cargando mapa...

Escolta'ls