Doctor Prats – El Festribalet (CONCERTS CANCEL·LATS)

20 setembre, 12:00
IMG_7981

 

Hola a tothom,

En relació amb la cancel•lació de la gira del Festribalet de Doctor Prats que ha comunicat la mateixa banda aquest passat dilluns 31 d’agost i que passava per la nostra ciutat dins la programació de Terrassa Música Moderna (TMM), ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que hem iniciat la tramitació per retornar els diners de les entrades adquirides.

Demanar-vos disculpes per les molèsties ocasionades i explicar-vos que tenim la ferma voluntat de recuperar aquesta magnífica proposta, tan bon punt les condicions siguin més optimes, a Terrassa.

Qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic musica.moderna@terrassa.cat

Gràcies per la confiança i cuideu-vos molt.

Abraçada virtual a totes i tots.

TMM (Terrassa Música Moderna)
Música amb aptitud per a gent amb inquietud.

 

“EL FESTRIBALET”

Ja fa temps que els Doctor Prats senten la necessitat de destinar i crear un espai pels més petits i sembla ser que han trobat la recepta per posar remei a aquesta inquietud.

Després de més de 350 concerts, 3 discos i un munt d’experiències arreu del món, els Doctor Prats descarreguen la seva música i la seva festa amb el El Festribalet, un nou espectacle de la banda de Terrassa destinat al públic familiar. El Festribalet és més que un concert en un teatre. Es tracta d’un show on es convidarà a viure la música i la festa d’una manera molt especial tot repassant la trajectòria del grup i combinant factors tant escènics com artístics i musicals. Un show participatiu on els més menuts i menudes de casa en seran els protagonistes.

El Festribalet es podrà veure a diversos teatres de Catalunya durant el 2020.

Escolta'ls