Caseta + Nothing Places

08 maig, 20:00
Nothing PLaces

CASETA

Caseta és una banda de TerrassaMatadepera que després d’uns mesos d’aturada per treballar en la maduració del seu estil musical va tornar a l’escenari el passat 20 de novembre per avançar algunes novetats. Actualment ja estan treballant en la preparació del seu segon EP que recollirà els fruits del treball fets durant els darrers mesos deixant endarrere ja el seu primer treball “Deixa’m temps per fer “.

La aposta en busca de textures i tensions culmina en una sonoritat que pren del pop l’essència en l’harmonia però buscant una atmosfera on la durada o el ritme de les seves cançons no és un patró a seguir. Una música que t’atrapa i t’aclapara en l’atmosfera i t’allibera en el pop. La música dels nordeuropeus Novo Amor, Sigur Rós, els nordamericans Youth Lagoon o un referent més propers com Pau Vallvé són les arrels del seu projecte.

 

NOTHING PLACES

Nothing Places van sorprendre fa un parell de temporades amb un àlbum homònim de caire aventurer, ple de melodies oníriques, capes de textura i desenvolupaments harmònics impossibles.

Emilio Saiz (cantant, guitarrista i ànima mater del projecte) i Xavi Molero (bateria i percussions) s’acompanyen de les bones arts de Martí Perarnau i Ricky Falkner en el paper de còmplices multiinstrumentistes, i el resultat final és un calidoscopi musical tan sorprenent com addictiu.

Gravada a Red Bull Studio Madrid per Oswaldo Terrones sota l’atenta mirada de Suso Saiz, “Tidal Love” aprofita la suma de talents per a traçar una el·lipsi sònica en perpètua mutació, una rara avis propulsat per un beat hipnòtic i contundent.

Nothing Places saben moure’s perfectament en una terra de ningú que han convertit en el seu senyal d’identitat, on l’experimentació i l’explosiva llibertat creativa es combinen amb la classe i elegància interpretativa pròpies del pop clàssic, qualitats que presagien un àlbum veritablement excepcional.

Escolta'ls