Carla a Terrassa

25 juliol, 20:00
MARIACODINA_5

CARLA, l’alter ego de la vigatana Carla Serrat, ha tornat amb un nou disc sota el braç, Kill a Feeling (Great Canyon Records, 2019) que li ha valgut el Premi Enderrock com a Millor Disc del 2019 en Altres Llengües.

Aquestes noves cançons han estat produïdes per Àlex Ferrer (aka Sidechains) -la meitat del duo The Requesters, juntament amb John Talabot- i que anteriorment ha treballat amb bandes com Delorean i The Suicide of Western Culture, entre molts d’altres.

El seu germà Toni Serrat, que forma part del projecte des de l’inici, aporta la pinzellada analògica amb la bateria i percussions.

Kill a Feeling ha estat masteritzat pel prestigiós enginyer britànic John Davis (Blur, FKA twigs, Haim i Lana del Rey, entre d’altres).

A diferència de Night Thoughts, Kill a Feeling és un àlbum més lluminós i amb un caràcter descaradament més pop que l’anterior. En un món perfecte, Johnny Jewel, no dubtaria en comptar amb CARLA per a la família Italians Do it Better després d’escoltar ‘Traces’; de la mateixa manera que Victoria Legrand no s’ho pensaria ni un moment en moure la seva cabellera al vent després d’escoltar ‘Remember me’. I encara més: CARLA, en aquest treball de llarga durada, firma el seu tema més ballable fins a la data, ‘It’s a Race’, i ens fa més suportable l’espera per a l’arribada de l’estiu amb ‘Discover’, en la que explora per primer cop els sons baleàric. És clar que hi ha cançons marca de la casa de synthpop fosc i contemplatiu com ‘Fire’, en la que la seva germana i cantautora internacional Joana Serrat l’acompanya amb la seva carismàtica veu. Sens dubte, aquest segon LP és un gran pas endavant per a aquesta orfebre del pop electrònic. Aquells que ja la coneixien quedaran encara més meravellats amb la seva nova proposta.

Escolta'ls