Bucs Sessions

28 maig, 20:00
TMM17_CapçaleraFacebook (2)

Les Bucs Sessions són concerts de curta durada protagonitzats per bandes locals que volen foguejar-se i que utilitzen els Bucs Baumann com a local d’assaig. L’Associació per a la Promoció Musical Indirecte, entitat que col•labora en la gestió d’aquests bucs, ha proposat incloure, per primera vegada, una de les Bucs Sessions a la programació del TMM. El suport a les bandes locals que comencen, és important. Sembrar per recollir.

En aquesta edició, les propostes seleccionades són:

Aini’s answer
Ainis Answer_foto1
Aini’s Answer neix a principis del 2016 a Terrassa. El què va començar sent una via d’escapament per un esgotament d’antics projectes es va convertir en una fusió de diversos estils que cada membre anava aportant.

Jordan, Isaac i Noelle -els 3 membres fundadors- no van deixar mai d’experimentar aprofitant la confluència dels diversos gustos musicals i les influències que exisitien entre ells.

Després de la participació en dues jam sessions s’adonen que necessiten incorporar una base rítmica al projecte que ràpidament van cobrir la Paula (baix) i el Guille (bateria).
En poc temps, comencen a assajar de forma regular als Bucs Baumann, i això els permet concentrar-se i treballar en aquest so resultat de la diversificació del grup.

Hole, Harry Nilsson, Marty Friedman, Syu, Joan Jett, Rory Gallagher, Iron Maiden y Tower of Power podrien formar part del tipus de sonoritat del grpu. Però la petjada encara s’eixampla més amb el gust pel flamenc de Paco de Lucía o de Django Reinhardt.

Instagram:https://www.instagram.com/ainisanswer/
Facebook:https://www.facebook.com/ainisanswer/
Twitter:https://twitter.com/AinisAnswer

Noelia “Noelle” García, veu
Jordan Quiñonez, guitarra elèctrica
Isaac Codina, guitarra clàssica
Paula Caballero, baix elèctric
Guillem Villar, bateria

Bounties
bounties_foto2
Bounties neix de l’agrupació de Xavier Garcia, Octavi López, Arianda Font i Pau Centelles, arrel d’uns temes composats per Octavi López. Tots els membres provenen d’altres bandes com This is Riot, Eskassa Llibertat, Caseta o Caipirinhas Rumberus. Les onades psicodèliques i la música garatge van unir aquests músics en un viatge creatiu, gamberro i divertit. Les seves influències van des dels clàssics romàntics dels 60 fins a la música Indie i Psicodèlica del panorama actual.
Actualment estan preparant el seu primer EP enregistrat a l’Abril a Janus Noise (Cerdanyola del Vallès), i autoproduit, amb l’ajuda de Max Dron.
La banda, formada tan sols fa 4 mesos, avança a passos de gegant gràcies al seu dinamisme i llibertat en el procés creatiu. A sobre l’escenari contagien la seva actitud desenfadada i rebel.Facebook:https://www.facebook.com/thebounties/
Soundcloud:https://soundcloud.com/thebounties
Instagram: @the.bountiesXevi Garcia Cardellach, Bateria i veu
Pau Centelles, baix elèctric
Ariadna Font, guitarra elèctrica i veu
Octavi López, guitarra elèctrica i veu