Bucs Sessions | MUZAK + THE TRËMENS

26 maig, 18:00
muntatge_muzak_tremens

Les Bucs Sessions són concerts de curta durada protagonitzats per bandes locals que volen foguejar-se i que utilitzen els Bucs Baumann com a local d’assaig. L’Associació per a la Promoció Musical Indirecte, entitat que col·labora en la gestió d’aquests bucs, proposa incloure, des de fa 5 temporades, les Bucs Sessions a la programació del TMM.

El suport a les bandes locals que comencen, és important. Sembrar per recollir.

MUZAK

Muzak és un grup de rock format el gener del 2019 per 5 amics d’infància que ara ronden els vint anys. El seu estil es veu influenciat per artistes com The Beatles, Guns n’ Roses, Coldplay o Heymoonshaker.
Actualment, el grup compta amb un repertori de versions rock, tot i que ha començat a treballar en la composició de temes propis en català i castellà amb la inteció d’entrar a l’estudi properament.

Membres:

Oriol Hinojo, bateria
Marc Garcia, teclat
Àlex Magaña, teclat i veus
Hugo Sánchez, guitarra i veus
Eloi Querol, guitarra i veu

 

THE TRËMENS

La formació a les escoles de música sovint afavoreix la creació de projectes forjats dins els combos dels centres educatius. Aquest és el cas de les joveníssimes The Trëmens. La formació s’ha proposat aprofitar la il·lusió i l’energia de les seves components per interpretar magistralment i amb empremta pròpia grans cançons de la història de la música moderna.

Desprès de gairebé 4 anys de trajectòria se les ha pogut veure al Circuit de música Moderna, a la Cavalcada de Reis, al Denim Terrassa, a la sala Faktoria, al Casal obrim Pas i a la sala La Nau de Barberà del Vallès o al pati de la Casa Baumann, entre d’altres.

Membres:

Eva Molina, veu i guitarra
Laia Martínez, piano
Ruth Martínez, baix
Carla Quirós, bateria
Jordina Brugueras, flauta traveserra
Anna Colomer, flauta travessera